Turniri "Planet Nogomet"

  • 11 nogometnih turnira tijekom 1 kalendarske godine
  • održavanje turnira u svim regijama RH
  • turniri za sve dobne kategorije (U9-U19)
  • sudjelovanje klubova iz cijele Europe
U 2017. godini na turnirima PLANET NOGOMET sudjelovat će preko 400 ekipa i preko 7.000 djece

Mjesta održavanja turnira


Prve dvije godine - Zagreb, Velika Gorica

Nakon 2 godine - Zagreb, Velika Gorica, Plitvička jezera, Pula, Biograd na moru, Vinkovci…

U prvoj godini plan je da se većina turnira održi uglavnom u Zagrebu i okolici, dok bi u sljedeće 2-3 godine organizirali turnire i u drugim mjestima u Hrvatskoj (Plitvička jezera, Biograd, Pula, Vinkovci...).

Ti turniri bi bili organizirani za kategorije koje nisu pokrivene (U-12, U-14,…) u ovoj godini, što bi značilo da bi 2019. godine imali 15-tak turnira diljem Hrvatske za sve dobne kategorije od U-9 do U-19.
NK Zagreb
NK VELIKA GORICA

Uključenost klubova


RH, SLO, BiH, MK, SRB, CG, AUS, H

ODMAH

ITA, CZ, SL, AL

DO 2 GODINE

D, CH, PL, RO, BG, GB, E

DO 5 GODINA

Već za ovu godinu dogovorili smo dolazak svih najboljih hrvatskih klubova, kao i nekoliko klubova iz susjednih država (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Austrija, Makedonija, Srbija, Crna Gora, Mađarska, Italija, Češka, Slovačka, Albanija, Švicarska, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Bugarska, … ).

U tom segmentu organizacije, želja i cilj nam je da na neki od turnira u ciklusu PLANET NOGOMET u sljedeće 2-3 godine dovedemo i poneku selekciju iz TOP 20 klubova Europe (Barcelona, Real, Bayern, Inter, Juventus, Milan, PSG, Chelsea...), a nakon toga i poneku ekipu s nekog drugog kontinenta.